KAYSERİ / KOCASİNAN - Cevdet Sunay İlkokulu

Ekm

2017 - 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI OKUL - AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ 25/10/2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13:00 DE CEVDET SUNAY ORTAOKULU TOPLANTI SALONUNDA YAPILACAKTIR.

May

Kocasinan ilçesi 4. bölge okulları arasında yapılan Bilgi ve Genel Kültür Yarışmasında;

Melisa TAŞDELEN

Hatice GÜNDÜZ

Hacer ALBAYRAK ´tan oluşan okul takımımız 17 okul arasından BİRİNCİ olmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Okulumuz, Kocasinan İlçe Finallerinde bölgemizi temsil edecektir.

Ock

Duyarlı velilerimizin yardımları Halepe ulaştırılmak üzere yetkililere teslim edilmiştir. Maddi yardımlar da ilgili hesaba yatırılmıştır. Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Demokrasi eğitimi kapsamında okulumuzda yapılan Okul - Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçiminde 4/A sınıfından MELİSA TAŞDELEN, öğrenci meclisi başkanı olarak seçilmiştir.

Kas

Seçimli Okul - Aile Birliği Toplantımızı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyoruz.

Ekm

Trafik Şube Ekipleri tarafından okulumuzda emniyet kemerinin önemi ile ilgili trafik eğitimi verildi.

Ekm

Hijyenik Okul Projesi kapsamında her hafta okulumuzun tuvaletleri Kocasinan Belediyesi Hijyen ekipleri tarafından temizlenip dezenfekte ediliyor..

Ekm

Okulumuz 4. sınıf öğretmeni Osman Nuri Akbulut tarafından hazırlanan İlköğretim Haftası Programı 23/09/2016 tarihinde düzenlendi.

Ekm

Yeni Müdür Yardımcımız İsmail TÜRELİ 21/09/2016 tarihi itibari ile okulumuzdaki görevine başlamıştır.